EEN BOEKET VOOR DE LIEFSTE OPA EN OMA

Op zondag 1 oktober is het grootouderdag! Dat geeft je een goed excuus om je grootouders eens extra stevig te knuffelen en ze te verrassen met een kleinigheidje. Een prachtige tekening, heerlijke koekjes of een boeket dat perfect bij ze past. Wij helpen je op weg!

VOOR DE ZACHTAARDIGE GROOTOUDERS

Zijn jouw opa en oma de aller- aller- allerliefste van de hele wereld? Herken je ze aan hun zachte handen en hun verzorgende karakter? Staat altijd je favoriete maal op tafel als je komt eten? Zulke zachtaardige mensen verdienen een boeket met zachte kleuren.

grootouderdag boeket 1

 

DE EEUWIGE JEUGD

Gooit opa je hoog in de lucht? Kleurt oma de mooiste tekeningen met je in? Met elkaar naar het strand of park voor een potje badminton. Sommige grootouders lijken de bron van het eeuwige leven te hebben gevonden. Hun speelsheid en zorgeloosheid verdienen bloemen die exact dat uitstralen.

grootouderdag boeket 2

DAAR KUN JE OP BOUWEN

Sommige opa’s en oma’s hebben zoveel levenswijsheid opgedaan dat je ze graag inschakelt voor advies. Ze helpen je met de ingewikkelde inkomstenbelasting of vertellen hun visie op een gelukkig huwelijk. Natuurlijk wel met een evenwichtig en zelfverzekerd boeket als bedankje.

grootouderdag boeket 3

ALLES ERUIT WILLEN HALEN

Dan zijn ze weer op een cruisevakantie, dan doen ze mee aan een volksdanswedstrijd of beginnen ze een bridgeclubje. Die hyperactieve “oudjes” van je hebben het zo slecht nog niet. Ze halen alles uit hun gouden jaren. Zulke energieke mensen verras je met een hyperactief boeket. In de meest funky vaas!

grootouderdag boeket 4

Op 1 oktober is het grootouderdag!
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *